Geschiedenis

Na het behalen van de benodigde diploma’s, heeft Ronald eerst een aantal jaren werkervaring opgedaan voordat hij besloot in het jaar 2000 voor zichzelf te beginnen. Omdat hij in eerste instantie timmerman is, net als de maker van Pinokkio, was de naam voor het bedrijf snel bedacht en onderhoudsbedrijf Geppetto was geboren! Samen met zijn vriendin Eljo maakte hij in een klein kamertje de offertes en facturen.

Ondertussen is dit eenmanszaakje uitgegroeid tot een florerend bedrijf met twee personeelsleden en een aantal Zzp-ers die allen hun vak verstaan.

Wij bieden een prima prijs/kwaliteitverhouding en ons vakmanschap is onze kracht, wat wel blijkt uit het feit dat wij nog nooit reclame hebben hoeven maken. Alle opdrachten die wij tot nu toe hebben gekregen zijn voortgekomen uit mond-tot-mondreclame en dat is iets waar wij trots op zijn. Garantie en service vinden wij vanzelfsprekend.

Voor alle kleine en grote werkzaamheden op, onder, in of aan uw woning of bedrijfspand kunt u bij ons terecht.
Keukens, badkamers, dakwerkzaamheden, timmerwerk (o.a. kasten op maat en geheel naar uw wens), loodgieterswerk, schilderwerk, stucwerk en alles wat daar verder bij komt kijken kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Kijk even rond op onze website of vraag eventueel meteen een vrijblijvende offerte aan. Wij komen graag bij u langs, zonder voorrijkosten, om uw wensen te bespreken. Samen komen we er wel uit. Heeft u vragen ? Bel of mail gerust !